Posadzki antybakteryjne
Niezwykle wysoka odporność mechaniczna, chemiczna i termiczna, w połączeniu z właściwościami antybakteryjnymi oraz certyfikatem HACCP International, stanowią doskonałe rozwiązanie podłogowe dla sektora przemysłu spożywczego.
Połączenie żywicy poliuretanowej, cementu i starannie wyselekcjonowanego kruszywa zapewnia posadzce niezwykłą wytrzymałość na wszelkiego rodzaju obciążenia mechaniczne, takie jak ścieranie, uderzenia czy ściskanie.
Dodatkowo, posadzki żywiczne antybakteryjne wyróżniają się swoją nieprzepuszczalnością oraz brakiem spoin, co czyni je niezwykle łatwymi w utrzymaniu czystości.
Eliminacja niepotrzebnych podziałów na powierzchni minimalizuje możliwość gromadzenia się zanieczyszczeń i bakterii. Wykorzystanie technologii posadzek żywicznych umożliwia także zintegrowanie cokołów z systemem posadzkowym, co ułatwia proces utrzymania czystości.
Obszary zastosowania:
- Posadzka w przemyśle spożywczym
- Posadzka w kuchni przemysłowej
- Chłodnie i mroźnie
Skontaktuj się z nami
Zadzwoń teraz i uzyskaj bezpłatną wycenę oraz doradztwo.